kaverikirja

Tällä sivulla Heidin frendit ja fanit jakavat yhteisiä ilonhetkiä.

jarkko_tamminen_mv
Jarkko Tamminen, näyttelijä/ imitaattori
– Mieleenpainuvin tapaaminen on ehdottomasti ollut esiintyminen Eukonkannon SM-kisoissa vuonna 2000. Helteisenä päivänä esiinnyttiin otsa hiessä sillä välin kun eukonkantajat pitivät huilipaussia ja sitten taas kisat jatkuivat.

– Mieleeni tulee myös tarina vuodelta 1997, jolloin etsin ohjaajan roolissa ääniä Disneyn elokuvaan ”Pieni Merenneito”. Heidi oli erinomainen testissä, mutta Disney halusi rooliin tyttömäisempää ääntä, joten rooliin valittiin Nina Tapio. Heidin äänitesti oli kuitenkin niin vakuuttava, että miltei siltä istumalta totesimme, että löysimme Suomen Mulanin, ja niinpä Heidi saikin Mulanin roolin!

jaana_pollanen_mvJaana Pöllänen, laulaja
– Tulin vuonna 2000 prinsessaksi Tangomarkkinoilla. Minulle tultiin paljon sanomaan, että olen paljon Heidin näköinen. Sehän tuntui vanhasta tädistä (olin silloin 25-vuotias) tietysti kivalle kun tuollaiseen urheilulliseen pirtsakkaan pakettiin verrattiin.
– Ja naureskeltiin kyllä Heidin kanssa aina siinä matkan varrella kohdatessamme, että tosiaan: aika usein meillä silloin oli samanlainen hiustyyli, vaikka kävimme eri kampaajilla. Aikamme lapsia, heh!


pasiheikki_mv2Pasi-Heikki Mikkola, kapellimestari
– Heidin kanssa on monta keikkaa tehty ja meillä oli viimeksi 2012 marraskuussa upea konsertti Panssarisoittokunnan kanssa Hämeenkaaressa Hämeenlinnassa.
– Muistaakseni ensimmäinen keikka Heidin kanssa oli Mikkelissä 2001. Heidi oli solistina MILjazz -tapahtumassa ja orkesterina oli Savon Sotilassoittokunnan Big Band. Harjoitukset menivät hyvin, mutta kun olimme soittaneet Suomineidon rumpali totesi, että toivottavasti tätä ei soiteta uudestaan. Paljastui, että Suomineito on vaan tempoltaan niin nopea, että rumpaleilla on fyysisesti kädet kovilla. Sitä ei sen enempää harjoiteltu, mutta hienosti se meni keikalla.