Ihanien Naisten Olohuone

ihanat_naiset

tilaa_heidi_juontajaksiTawastia Groupin Ihanien Naisten Olohuone on juuri sitä mitä nimi lupaa: hyväntuulisia mimmejä tupa täynnä.

– Täällä on mielettömän kiva meininki ja aina mielenkiintoisia juttuja, Jaana Lintula iloitsi.

Hämeenlinnan Emilia-klubilla järjestettävät Ihanien Naisten Olohuone -tapahtumat ovat Heidi Kyrön ja Tawastia Groupin toimitusjohtajan Karoliina Mäki-Kuutin yhteinen idea.

ino_facebookissa– Halusimme naisille yhteisen kohtaamispaikan, jossa jutellaan naisille tärkeistä asioista pienen hemmottelun ja kiinnostavan vierailijan merkeissä, Heidi ja Karoliina kertovat.

Upean vastaanoton saanut Ihanien Naisten Olohuone täytti neljä vuotta toukokuussa 2013. Useamman kerran vuodessa järjestettävään tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta mukaan mahtuu vain 50 ensimmäistä. Yleensä klubi on viimeistä tuolia myöten täynnä.

Iltojen teemat vaihtelevat sisustuksesta meikkaukseen, hiuksista vaatteisiin ja hyvinvoinnista kukkiin. Paikalliset yrittäjät pääsevät esittelemään osaamistaan ja tuotteitaan.

– Vaihtuvissa teemoissa on ollut rohkeitakin aiheita, kuten erotiikka ja naisen seksuaalisuuden maailma, mutta myös aina toimivia meikkaus- ja pukeutumisvinkkejä, niitähän naiset rakastavat. Voiko puuterin tuoksua koskaan olla liikaa, Heidi kysyy ja pudistelee samalla päätään. Ei tietenkään voi!

Ihanien Naisten Olohuonetta juontaa Heidi Kyrö. Välillä illan emäntä hyppää myös vaihtovaatteisiin. Esimerkiksi toukokuussa Heidi oli Ihanien Naisten Muotinäytöksen mallina. Silloin Heidi esitteli Benettonin vaatteita.

Useamman kerran mukana olleet Soja Sairio ja Marjatta Rantanen kehuivat Ihanien Naisten Olohuoneen lämmintä tunnelmaa.

– Kiva kun ei ole mitään yläikärajaa. Muoti ja meikit kiinnostavat meitä vanhempiakin, Sairio ja Rantanen sanoivat.

* Seuraava Ihanien Naisten Olohuone Emilia-klubilla (Raatihuoneenkatu 23, Hämeenlinna) perjantaina 13.9.13 klo 20–22. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset: jaana.hirvonen@tawastia.fi