HEIDIN LAULUSTUDIO

lallallaa

Maija Laitila käy neljättä vuotta laulutunneilla Heidin Laulustudiossa.

– Heidi on tosi tsemppaava opettaja. Voin luottaa siihen, että oikeasti opin uusia asioita. Silti ei haittaa, jos välillä menee väärin, Laitila kehuu laulunopettajaansa.

Heidi sanoo olevansa mielipiteissään reilu. Hän ei kainostele, jos lauluoppilas laulaa pieleen, mutta ohjaa rakentavasti kaikkia nauttimaan musiikista ja omasta äänestä. Virheitä ei kannata pelästyä, koska vain niitä tekemällä voi oppia.

Kaikki voivat nauttia laulamisesta

Heidin Laulustudio on kevyen musiikin laulamiseen keskittynyt yksityinen laulukoulu Hämeenlinnassa. Vajaat neljä vuotta sitten perustettu laulukoulu on palvellut eri-ikäisiä ja erityylisiä laulajia kunnanjohtajasta hevirokkareihin ja teinipoppareista iskelmälaulajiin.

Voiko kuka tahansa oppia laulamaan?

– Ei ammattilaistasolla. Mutta kaikki voivat oppia nauttimaan laulamisesta, tulkitsemaan kappaleita ja käyttämään ääntään uudella tavalla, Heidi sanoo.

Osa Heidin oppilaista käykin laulutunneilla saavuttaakseen jotain muuta kuin laulutaitoa. Jotkut opettelevat esiintymisvarmuutta ja äänenkäyttöä, toiset hakevat lauluopetuksesta rentoutusta tai hyvää fiilistä.

– Jos itse nauttii laulamisesta ja saa siitä iloa, niin ei muuta kuin laulamaan!

laulaminen


Heidin Laulustudio on kevyen musiikin laulamiseen keskittyvä yksityinen laulukoulu aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa.

Laulaminen on ihanaa ja kehittävää, se sopii kaikille ja palkitsee niin ammattilaiseksi tähtäävän kuin harrastelijankin. Laulutuntien avulla voi saada apua myös esiintymisjännitykseen tai vaikkapa puheiden pitämiseen. Tiedustele rohkeasti juuri Sinulle sopivia tunteja!


Heidin Laulustudio
Turuntie 8
13130 Hämeenlinna
p. 041-5441341

heidi@heidikyro.fi
www.heidinlaulustudio.fi